Det er snart ved at være tid til en ny omgang af World Poker Tour, og i den forbindelse vil 888 Poker hjertens gerne sende dig til Frankrig hvor endnu en vinder af den stjernespækkede turneringsserie skal findes.

Theo Jørgensen vandt i 2010

Sidste år så vi hvordan Theo Jørgensen kørte alle sine modstandere over og stolt kunne rejse sig som vinder. Forhåbentlig ser vi også en dansk vinder i år, og hvis du gerne vil give dig selv chancen for at sætte dig selv på kortet over succesfulde danske pokerspillere kunne det være du skulle deltage i en af de mange satellitturneringer som spilles hos 888 Poker hver dag.

Online kvalifikation

For så lidt som $1.20+$0.15 kan du spille med i en daglig WPT Step 1 turnering hvor de bedste spillere avancerer til step 2. Step 2 har et indskud på $23+$2 og i denne Step turnering vil 1 ud af 5 spillere komme med til step 3 hvor man kan vinde et sæde til den hæsblæsende online finale. I den store finale hos 888 Poker vil mindst 1 pakke til en værdi af $14.000 være på spil hver eneste søndag 19.05 dansk tid.

Hver pakke til WPT Paris som er vundet hos 888 Poker vil inkludere alle de fornødne omkostninger som indskud til turneringen, lommepenge, fly billetter og hotel ophold. Du har med andre ord mulighed for at score en komplet pakke der ikke kommer til at give dig udgifter i forbindelse med at du prøver at vinde din del af de mange millioner som er på spil under den kommende udgave af WPT Paris.

Spil med i en af de mange daglige satellitturneringer og hav muligheden for at vinde en $14.000 pakke til WPT Paris hver eneste søndag 19.05 når den store online finale spilles.

Vi ses forhåbentlig til WPT Paris 2011.