Vind en stor WPT pakke til Spanish Championship til en værdi af $8.000 hos Party Poker. Det koster dig ikke en krone at vinde den store Party Poker WPT pakke.

WPT Spanien

Party Poker giver deres kunder chancen for at komme med til WPT Spanish Championship, med en pakke til en værdi af hele $8.000 der inkluderer alt fra indskud til hovedturneringen, rejse og opholdsudgifter.

Det bedste ved det hele er, at du kan vinde denne fantastiske WPT pakke fra Party Poker helt gratis. Du behøver altså ikke at skulle investere en eneste krone for, at få fingrene i den store $8.000 WPT Spanish Championship pakke.

Du kan du hver eneste dag, kvalificere dig til de store online WPT finale turneringer, hvor du kan sikre dig en af de mange WPT pakker.

Du kan også vælge at købe dig direkte ind i de ugentlige WPT finaler, for et indskud på $420 hvor 1 ud af 20 bliver belønnet med en WPT pakke. De ugentlige finaler bliver spillet hver søndag kl.21.45 hos Party Poker.

Grib chancen allerede i dag for, at sikre dig en plads i den ugentlige finale på næste søndag, og gør dit bedste for at vinde WPT pakken.

WPT Spanish Championship bliver spillet i den smukke spanske by Barcelona, så der er slet ikke nogen tvivl om at du nok skal få en pokeroplevelse du sent vil glemme igen.

Er du ny kunde?

Opretter du dig som kunde hos Party Poker i dag, og benytter du dig af Party Poker bonuskode RIDE500. Vil du automatisk blive indstillet til en stor skattefri Party Poker bonus på 100 % op til $500, ved din første indbetaling.

Vind dit livs pokeroplevelse igennem Party Poker og få op til $500 i skattefri Party Poker bonus. Lav din konto hos Party Poker.