ladbrokesAlle der er kunde hos Ladbrokes Sportsbetting, kan altid logge sig ind og oddse på alle deres favoritkampe. Du kan vinde skattefrie pengepræmier hos Ladbrokes.

Det er stort set lige gyldigt hvad tid på døgnet du ønsker at oddse, så er der mulighed for dette hos Ladbrokes Sportsbetting. Det kræver bare at du har en gyldig konto, og at du har nogle penge stående, som du kan spille for.

Udbuddet af spil hos Ladbrokes Sportsbetting, er simpelthen så stort og bredt. At du næsten kan spille og oddse alle døgnets 24 timer. Hvis der ikke er en national sportsbegivenhed du kan spille på, så er der med stor sandsynlighed en international sportsbegivenhed du kan satse dine penge på.

Det er netop det fede ved at være kunde hos Ladbrokes Sportsbetting. Deres spilleprogram er sindssygt stort, og du kan faktisk finde alle sportsgrene hos dem. Der findes også et hav af kombinationsmuligheder, så du kan krydse dine spil på kryds og tværs. Jo mere du rammer rigtigt, jo større vil dine pengepræmier naturligvis blive.

Du kan endda spille på andre ting end bare sportsbegivenheder. Du kan også satse dine penge på forskellige politiske begivenheder, begivenheder indenfor tv, film og radio eller du kan vælge at satse penge på forskellige former for prisuddelinger. Du behøver med andre ord ikke engang at være sportsinteresseret, for at kunne oddse og vinde skattefrie penge hos Ladbrokes Sportsbetting.

Heldigvis koster det ikke noget som helst at blive kunde hos Ladbrokes Sportsbetting, og det tager heller ikke mere end et par ganske få minutter at registrere sig. Så du skal ikke være gange for at kaste dig ud i det, og åbne en ny og gratis konto med det samme.

Når du er ny kunde, er du automatisk berettiget til at få op til 500 kroner i skattefri velkomstbonus. Bonussen er en instant bonus, der bliver udbetalt til dig, i takt med at du laver dit første væddemål. Jo mere du satser, jo større bliver din bonus op til 500 kroner. Laver du eksempel et væddemål på 250 kroner, så vil du få 250 kroner i bonus fra Ladbrokes Sportsbetting. Maksimum bonus er som sagt 500 kroner, og det kræver bare at du laver et vilkårligt væddemål på 500 korner eller mere.

 

[maxbutton id=”1″]