Det kan ofte være en bekostelig affære hvis man gerne vil forkæle sig selv er ens nærmeste med en rejse til udlandet. Sådan behøver det dog nødvendigvis ikke at være hvis man er kunde hos Inter Poker, for her er der nemlig lagt op til et brag af en kampagne hvor du kan vinde en rejse til Amsterdam med alt inkluderet ved bare at spille online poker.

Skulle du blive en af de 10 spillere der bidrager med mest rake i perioden 2-22. november vil du modtage en af de lækre rejser og kunne glæde dig til at besøge en af Europas mest spændende byer.

5 stjernet hotel

Alle vindere hos Inter Poker vil kunne glæde sig over at de skal overnatte på et 5 stjernet hotel i Amsterdam under hele denne miniferie, og det er ikke det eneste du kan se frem til. Du vil nemlig også blive inviteret med til det magiske Heineken bryggeri hvor en af verdens bedste øl bliver produceret, og der er også godt nyt til dem der er vilde med fodbold.

Inter Poker, inviterer nemlig dig med til kampen imellem Ajax og Real Madrid i Champion League som du vil få billetter til. Der er derfor masser af fede oplevelser i vente for dem der giver den gas hos Inter Poker i denne måned.

Vind din pakke nu

Vil du gerne med til Amsterdam og vinde en uforglemmelig oplevelse så er det bare med at komme i gang med at spille hos Inter Poker. Har du endnu ikke en konto kan denne oprettes i løbet af få minutter, og du har endda også mulighed for at spille deres velkomstbonus på op til €1000 fri på samme tid.

Kig nærmere på denne promotion hos Inter Poker og vind din rejse til Amsterdam.

Klik her og bliv kunde hos Inter Poker