Der var rift om de store bonusser da Poker Heaven gav store kontante præmier væk til de spillere som blandt andet fik knækket deres esser et par måneder tilbage. Nu er Poker Heaven igen klar til at give dig en magisk bonus hvis du enten får knust dine esser 3 gange i træk eller får fat i en af de flotte Straight Flush eller Royal Flush hænder. Alt hvad du skal gøre for at deltage i denne kampagne er at tilmelde dig på Poker Heavens hjemmeside og gå i gang med at spille. Skulle du herefter ramme en af de flotte hænder eller opfylde nogle af de øvrige krav, vil en kontant bonus blive sat ind på din konto.

Op til €50 gratis

Får du en Royal Flush på et af de ægte penge borde hos Poker Heaven eller en af de øvrige kvalificerende hænder skal du bare logge ind på den fine Player Zone og tilmelde hånden til kampagnen. Herefter vil din bonus på op til €50 blive sat ind på din konto i løbet af 72 timer, og så har du ekstra penge at spille med på kort tid.

Præmier for €15000

Den samlede præmiesum i denne promotion er på €15000, og kampagnen løber fra 12. september og indtil alle pengene er givet bort. Det kan derfor anbefales at man hurtigst muligt kommer i gang med at spille så man har chancen for at få en af de flotte kontante bonusser. Kunne du tænke dig at være med skal du bare oprette en konto hos Poker Heaven med det samme og så kunne du samtidig spille deres store velkomstbonus fri og endda optjene rakeback på samme tid.

Registrer dig gratis med det samme og deltage i denne flotte kampagne eksklusivt for kunder hos Poker Heaven!

Få rakeback her