Betsafe Poker er igen med helt fremme når det kommer til store promoveringer. Ved blot at gøre det du elsker, at spille poker, kan du nemt vinde din vej til en fantastisk pakke til WSOP 2011 med Betsafe Poker. Der vil blive spillet en stor finale-turnering online hos Betsafe Poker hvor hele 10 pakker til en værdi af $2.500 per styk gives væk. Vinder du en af de eftertragtede pakker kan du godt begynde på at planlægge din rejse til Las Vegas i USA hvor pokerspillere fra hele verden mødes når WSOP 2011 atter skydes i gang.

Optjen imellem 50-250 player points

Alt hvad du skal gøre for at komme med til den store turnering hvor de 10 pakker uddeles, er at optjene mellem 50 og 250 spiller-point. Når det er gjort, vil du automatisk få adgang til en satellit-turnering hvor de bedste placerede spillere vil få adgang til finalen der sikrer de 10 bedste spillere en pakke til WSOP 2011 med en værdi på $2.500.

Der findes 3 måder at komme med til finalen på. Bronze ruten kræver at du optjener 50 spiller-point. Opnår du dette, vil du kunne spille med i satellit-turneringen der giver 25 spillere plads til den store finale hvor de 10 sæder er på højkant. Silver ruten kræver 100 optjente spiller-point, og giver 50 spillere adgang til satellit-turneringen hvor de 10 sæder gives væk.

Den sidste vej til din pakke til WSOP 2011 er gennem deres sidste freeroll der kræver 250 optjente spiller-point. Opnår du dette, vil du få adgang til en stor satellit-turnering hvor hele 125 spillere vinder et sæde i finalen hvor de endelige pakker skal deles ud til de 10 bedste placerede spillere.

Kig forbi Betsafe Poker

Dermed er der masser af gode grunde til at kigge forbi Betsafe Poker og sikre dig din plads til WSOP 2011. Derudover kan du som ny kunde få helt op til $2.000 i Betsafe Poker Bonus og gratis blive en del af det store VIP Cashback program der yderligere kan give dig op til 40 % i værdi tilbage hver eneste måned.

Lav din konto på Betsafe Poker her.