Det er ikke altid sjovt at tabe i poker, og det er unægtelig noget man vil blive udsat for fra tid til anden, men i en begrænset periode vil Bet24 Poker gerne give dig en trøstepræmie hvis du skulle tabe med en af de bedste starthænder der findes i No Limit Texas Hold’Em.

Skulle du således tabe en hånd med to konger i hulen vil Bet24 Poker tildele dig en pokerbillet til en værdi af $10+$1, og så gør det lige pludselig ikke så ondt at blive udspillet med netop denne hånd.

Gælder kun NLHE spil

Dette kampagnetilbud gælder kun for No Limit Texas Hold’Em, så hvis du vil have muligheden for at vinde en valgfri pokerbillet er det denne variant du skal spille frem til den 20. november hvor kampagnen slutter. Taber du en pot med dine konger skal du blot sende en e-mail til Bet24 Poker om håndens ID, og så vil din pokerbillet være tilgængelig på din konto inden for 3 hverdage. Du bestemmer helt selv om du vil bruge din billet på en STT eller MTT turnering, og værdien af billetten er som sagt på $10+$1.

Lav en konto og vær med

Kunne du derfor tænke dig at være en del af dette gode tilbud fra Bet24 Poker skal du se at få oprettet en konto hos dem så du også kan vinde en af de mange billetter som gives bort.

Har du endnu ikke en konto hos Bet24 Poker kan du tage del i deres gode velkomstbonus som er en 100 % bonus på op til $600. Denne bonus kan du spille fri samtidig med at du deltager i deres VIP program der giver dig mulighed for op til 40 % i cashback.

Besøg Bet24 Poker nu og vind din pokerbillet.

Få din Bet24 bonus. Klik her!