Betfair Poker har gennem det sidste års tid gennemgået et utal af forbedringer. Med et skift til det populære poker netværk OnGame, har Betfair Poker endnu engang formået at få gjort deres respekterede image endnu bedre med flere spil, mere action og flere fordele som kunde hos Betfair Poker.

Bonus på op til $2500

Som ny spiller hos Betfair Poker kan du få en sign-up bonus på op til hele $2.500 som spilles fri løbende mens du spiller ægte penge spil hos Betfair Poker. Udover den store sign-up bonus kan du også deltage i det store VIP Cashback program der kan give dig op til 40 % i indirekte rakeback hver måned hos Europas førende udbyder af poker på OnGame netværket.

Godt VIP program

Udover den massive sign-up bonus og det fremragende VIP program, kan du som ny spiller hos Betfair Poker også spille med i en fantastisk gratis turnering kun for nye kunder hos Betfair Poker. Lav dit første indskud, vælg den Betfair bonus der passer til dig, og spil med i den store $2.500 velkomst turnering der blot kræver at du laver et indskud hos Betfair Poker og spiller en enkelt raket hånd.

Hver eneste torsdag vil den spændende turnering løbe af stablen, og med intet mindre end $2.500 garanteret og intet indskud, har det aldrig været nemmere at få en kapital indsprøjtning til ens bankroll kvit og frit. Turneringen starter 20.15 dansk tid og tilbyder derudover også en yderst spillervenlig struktur.

Alle spillere vil starte med 2.000 chips og blinds stiger hver 10. minut. Der kan maksimalt være 4.000 spillere med i denne turnering, og med et felt på omkring et par hundrede spillere i gennemsnit, er det et yderst attraktivt tilbud for alle pokerspillere der ønsker at tjene en nem skilling i den store ugentlige velkomst freeroll eksklusivt for nye kunder hos Betfair Poker.

Lav et indskud, spil gratis med om $2.500 og få din bonus med Betfair Poker i dag.

Download Betfair Poker her!