I blot fire dag i december måned inviterer Betsson Poker til en stor kampagne kaldet Endurance Challenge. Her kan du udfordre dig selv ved at blive en af de mest aktive spillere i perioden og få store præmier for det. Fra den 8-11. december handler det nemlig blot om at være den spiller som optjener flest point på euro bordene hos Betsson Poker, og hvis du i sidste ende er den kunde der har været mest flittig kan du se frem til en stor kontant belønning for dine bestræbelser.

€6000 er på spil

Det er ikke ligefrem hver dag at man finder en kampagne på så kort en varighed der har €6000 i puljen, men det er ikke desto mindre tilfældet hos Betsson Poker. Her vil de nemlig gerne give deres loyale kunder muligheden for at vinde masser af ekstra penge, og man må sige at denne kampagne på alle leder og kanter opfylder den mission. Hvis du blot optjener 200 VIP point hver dag i den omtalte periode er du sikret en præmie, så det er faktisk slet ikke så svært at få lidt ekstra valuta ud af denne promotion.

Tjek din status

Hver dag kan du logge ind på din konto hos Betsson Poker og følge med i hvordan din stilling er i det samlede leaderboard, og dette er en rigtig god ting da man på denne måde kan tilpasse ens aktivitet til bordene med hvordan den aktuelle stilling er. Det kræver dog en god portion tid at få spillet sig frem til en sejr i denne kampagne, men skulle du opfylde dette krav vil du også blive rigtig godt belønnet.

Læs meget mere om Endurance Challenge hos Betsson Poker og se hvor nemt du kan vinde store præmier via dette tilbud.

Åben en konto gratis