Det er ved at være fire måneder siden at Danske Spil for første gang slog dørene op for online poker, og nu er det blevet tid til en reload bonus.

Der er nemlig mange spillere som nu har prøvet kræfter med denne udbyder, og derfor kan man vende tilbage med et godt tilbud.

I alt giver Danske Spil en 100 % bonus på op til 500 kroner, og det er slet ikke så svært at spille bonussen fri.

For hver 100 point du optjener, vil 50 kroner af din bonus nemlig blive udbetalt, og sådan fortsætter processen indtil at du har spillet hele beløbet igennem.

Større bonus til nye kunder

I tilfælde af at du endnu ikke har en konto hos Danske Spil, kan du dog få en endnu større bonus på dit første indskud.

Med koden VELKOMMEN, vil der således blive givet en 100 % bonus på op til 1000 kroner, så denne er værd at benytte sig af i stedet.

Hvad end du er ny eller ej, er der dog masser af gratis bonus penge at proppe ned i lommerne, så det er en god ide at få besøgt Danske Spil i den nære fremtid.

RELOAD500 er koden

Vil du have fat i denne reload bonus med det samme, så er det koden RELOAD500 du skal indtaste når du vil lave en indbetaling.

Gøres dette korrekt, er din bonus klar til at blive indløst straks efter, så det er ikke kompliceret proces man skal igennem.

Har du ikke den store viden om Danske Spil, og hvilke kampagner de tilbyder deres kunder, så husk at tjekke dem alle ud via deres hjemmeside.

De er nemlig langt fra fedtede med de vilde præmier hos denne udbyder, så læn dig tilbage og spil en af de to bonusser fri med det samme.