Det er blot en uge siden at verdens største pokersite, PokerStars, lancerede deres nye koncept kaldet ’Home Games’. Til trods for at man stadig spiller online, er det nu muligt at lave sin helt egen private pokerklub online hos PokerStars, og således findes der ikke længere nogen undskyldninger for ikke at vise hele omgangskredsen eller familien, at man er den bedste når det kommer til poker.

Positivt tiltag

Initiativet er blevet meget positivt taget imod, og nu vil PokerStars forgylde deres kunder yderligere, såfremt de er medlem af en privat online pokerklub på siden, og har spillet et par turneringer.

Det hele bunder ud i en stor $100.000 freeroll hvor man gratis kan spille med såfremt man er bruger af de nye Home Games.

Med det flotte tilbud som er helt gratis, kan man altså spille med om mere end en halv million danske kroner når den store freeroll løber af stablen.

Kravet for at være med i den store freeroll er at du som minimum har afviklet to cash games med ægte penge, eller 5 turneringer med play money mellem dig og 7 af dine venner.

Aldrig været nemmere at spille imod vennerne

Dermed har der aldrig været bedre muligheder for at spille med i en stor turnering for så lidt som ingenting. Tilbuddet er særdeles attraktivt fordi at kravene for at spille med er så nemme at opfylde.

Med den store freeroll sætter PokerStars igen nye standarder for hvordan de belønner deres trofaste spillere, og med de omtalte krav kan det næppe blive meget nemmere at dyste med om mere end en halv million danske kroner når den store freeroll løber af stablen den 6. marts.

Tag et kig på de mange tilbud hos PokerStars, og tag del i det flotte tilbud hvor du kvit og frit kan spille med om præmiepuljen på $100.000.

Spil Home Games på PokerStars