Fortune Poker er i oktober måned værter for et sandt triatlon for pokerspillere hvor du har mulighed for at spille dig til en plads i en storslået €10000 turnering. Det eneste du skal gøre for at være sikker på at have et sæde i eventen er at opfylde 3 lette krav på den samme dag, og så er du sikker på at være med når mere end 70.000 danske kroner bliver delt ud til kunder hos Fortune Poker. Det kan derfor være en fremragende ide at oprette en konto hos Fortune Poker med det samme så man kan deltage i denne kampagne.

Rimelige krav

For at komme med til €10000 turneringen skal du gøre disse 3 følgende ting. Vinde 5 pots i et af de mange cash games hvor mindst 6 spillere deltager i hver hånd du vinder. Komme på finalebordet i en af deres daglige rebuy turneringer og til sidst vinde en STT turnering med et indskud på €3 eller mere. Dette er kravene der skal opfyldes for at være med, og det er ret så overkommeligt for de fleste spillere. Du har endda mulighed for at gøre din vej til €10000 turneringen ekstra indbringende.

Opfyld kravene med bonus

Du kan nemlig spille din startbonus hos Fortune Poker fri mens du prøver at klare de 3 ting der kræves for at være med i €10000 turneringen. Der gives en 200 % bonus til alle nye kunder der indsætter €20 eller mere, og hvis du skulle have lyst til at indsætte €500 vil du kunne spille helt op til €1000 fri, og det er jo ikke ligefrem noget man skal lade ens næse gå forbi.

Registrer dig med det samme hos Fortune Poker og se om du kan gennemføre deres triatlon inden for poker og spil med i €10000 turneringen.

Lav din Fortune Poker konto her!