Den tredje dag af European Poker Tour er netop blevet spillet færdig, og det er med danske Philip Jacobsen på en komfortabel 11. plads ud af de resterende spillere. Philip Jacobsen har vist umådeligt flot spil igennem hele turneringen, og hvis blot de sidste marginaler kan gå til danskeren selv, vil man mene at mindst et finalebord er inden for rækkevidde.

Over en halv million chips

Danskeren har lige nu 580.000 chips som svarer til cirka halvdelen af chipleaderen Raphael Kroll sidder med. Tyskeren er lige nu chipleader med 880.000 chips som vidner om at Philip Jacobsens flotte stack alligevel har et godt stykke vej op til de største i turneringen i Frankrig.

Ingen af de kendte profiler er at finde i top 10, og man må således sige at EPT Deauville indtil videre ligner hobbyspillernes fest, men der er alligevel flere store profiler tilbage i feltet som dog ligger et godt væk fra den nuværende top 10 som føres an af Raphael Kroll.

Philip Jacobsen har gennem hele turneringen udvist stor tålmodig og flot spil, og med de flotte takter vi har set fra danskeren, ville det være en skam hvis ikke vi minimum får danskeren at se på det store finalebord der kommer til at sikre vinderen intet mindre end €880.000 som i dansk valuta svarer til den pæne side af 6 millioner kroner.

Dag 4 starter i morgen

Dag 4 starter i morgen 12.00 og Philip Jacobsen får en hel dag til at få forøget sin flotte stack der på alle muligheder har chancen for at gå hele vejen.

Flere store profiler sagde farvel og tak på dag 3 ved EPT Deauville. Blandt andet Kristoffer ’Sumpas’ Thorsson og Guillaume de la Gorce der var suveræn chipleader efter dag 1 i den store turnering.

De 5 største stacks i turneringen er lige nu som følger

1 Raphael Kroll 880,000
2 Fabrice Soulier 750,000
3 Michael Fratty 682,000
4 Fabian Holling 668,000
5 Thomas Finneran 664,000

Phillip Jacobsen dag 2