Det er blot kort tid siden at Party Poker valgte at forbedre deres i forvejen spændende VIP program. VIP programmet hos Party Poker svarer til en indirekte rakeback aftale.

Du køber for dine optjente point en bonus som så spilles fri og svarer til rakeback. Efter den store optimering af VIP programmet kan de mest øvede spillere nu få hele 50 % i rakeback. Party Poker vil dog mere end det. Fra 1. juni vender den spændende Party Points Boost kampagne tilbage hvor man kan tjene endnu flere bonusser endnu hurtigere. Det gør det særdeles attraktivt at spille hos Party Poker.

Starter 1. juni

Points Boost kampagnen starter den 1. juni, og alt hvad man skal gøre for at få mere ud af ens spil er at tilmelde sig kampagnen på hjemmesiden. Derefter vil man ud fra antallet af optjente point frem til 31. august få en lækker ekstra bonus.

Det er helt gratis at deltage i denne spændende kampagne, og med det nye og forbedrerede VIP program kan man få både kontanter og en lækker bonus på samme tid. Der har aldrig været bedre grunde til at spille poker hos Party Poker.

Spændende promotions

Udover VIP programmet kører Party Poker hver måned en spændende promotion hvor man kan tjene ekstra præmier ved at optjene point. Det smarte ved disse kampagner er at eventuelle gevinster ikke bliver trukket fra din bonus i VIP programmet.

Derfor kan meget aktive spillere forvente et uhyre højt afkast på deres spil. Party Poker er derudover også erklæret skattefrit for danske spillere, så det er meget svært at komme uden om Party Poker hvis man leder efter et seriøst sted at spille.

Åben en konto hos Party Poker med koden RIDE500 og så vil du modtage en 100 % match bonus på op til $500 på dit første indskud.

Få din bonus her!