Party Poker Information Vurdering 10/10
Pokerrum Party Poker Party Poker Spiller Niveau 10
Webside partypoker.com Spil udvalg 10
Etableret 2001 Party Poker Party Poker Bonus Værdi 10
Licens Gibraltar Trafik 10
Software iTech Labs Download Party Poker Software 10
Bonuskode PNPARTY Kundeservice 10
Bonus 3000 kroner Vurdering - 10/10

Alle nye kunder der spiller online poker hos Party Poker kan spille sig til en stor poker bonus. Lav dit første indskud, optjen Party Point hver gang du spiller, og modtag en bonus på op til kroner 3000.

Gratis VIP medlemskab

Når man spiller online poker hos Party Poker kan man udover at vinde penge og flotte præmier også optjene Party points. Disse kan blandt andet bruges til at købe forskelligt merchandise og til at købe sig ind i specielle online turneringer. Party point optjener du helt automatisk i forbindelse med at du spiller online poker for ægte penge. Det er altså noget der kommer helt af sig selv uden at du skal gøre noget ekstra for dem idet du som kunde automatisk er medlem af VIP programmet Palladium Elite.

Kort og godt er der altså udelukkende tale om ekstra værdi og en mulighed for at komme med i særlige turneringer, købe bonusser eller få kontanter for points. Det er dog ikke det eneste du får ud af at spille poker for ægte penge hos Party Poker. Hvis man er helt ny kunde  kan du nemlig også få ekstra penge i form af deres velkomsttilbud, hvor man kan få op til 3000 danske kroner i skattefri poker bonus, blot ved at lave en enkelt indbetaling, og spille poker som man ellers ville have gjort det.

Party Poker deposit bonus

Det er nemlig sådan at hver eneste ny kunde der opretter sig og foretager deres første indbetaling, er berettiget til at få matchet sin første indbetaling med 100 % op til kroner 3000 i Party Poker deposit bonus. Herefter skal man blot optjene et vist antal Party point, for at få udbetalt poker bonussen. Det er så simpelt som det overhovedet kan være og såvel nybegyndere som garvede pokerspillere kan få noget ud af dette formidable poker bonus tilbud.

Hvis du kunne tænke dig at få fingrene i dette velkomsttilbud, kan du hente Party Poker softwaren gratis, og derefter oprette en poker konto. Når du har gjort dette skal du gå til banken i poker softwaren og foretage et indskud til din konto.

Brug Party Poker bonuskoden PNPARTY

I forbindelse med dit indskud, vil du blive spurgt om en bonuskode. Her skriver du PNPARTY og dette kvalificere dig til at få matchet indbetalingen med 100 % op til DKK 3000. Du bestemmer selv hvor mange penge du vil indbetale bare du minimum indbetaler $10.

Du skal blot huske på, at det kun er på dit første indskud du kan få bonussen så du skal sørge for at lave en indbetaling hvor du får mest muligt ud af bonustilbuddet. Det forholder sig nemlig sådan, at din poker bonus først vil blive udbetalt til din spillekonto, når du har levet op til bonuskravene. Heldigvis skal du ikke leve op til alle bonuskravene på en gang, da de har været så venlige at dele bonussen op i 10 lige store portioner.

Alle kunderne får i alt 2 måneder til at frispille bonusbeløbet og det gælder fra den dag man foretager sit første indskud. Party Poker kræver at man optjener seks gange bonusbeløbet før man er kvalificeret til at få udbetalt det fulde bonus beløb.

Da man får udbetalt 1/10 af sin bonus for hver gang man optjent 1/10 af det samlede antal Point skal man, hvis der eksempelvis laves en indbetaling på $100, optjenes 60 points før et bonusbeløb på $10 udbetales.

Masser af andre tilbud

Udover velkomstbonussen så afholder pokersiden hver måned en række promotions hvor man gennem sit spil også vinder adgang til turneringer med pengepræmier på spil eller tilspiller sig yderligere kontante fordele i form af nye bonusser eller cool cash hvis man veksler sine opsparede points.

Alt i alt er pokersiden yderst generøs i forhold til at belønne loyale spillere og det kan godt betale sig at holde øje med de mange tilbud som der året rundt tilbydes kunderne. Palladium Elite programmet tilbyder således en mængde fordele for spillere som optjener flere og flere points og Party Poker er et anbefalelsesværdigt pokerrum.