Der har altid været et godt udbud af online poker hos Paradise Poker, men nu kan den ældgamle udbyder tilbyde dig et ekstra netværk med en og samme konto. Paradise Poker har nemlig indgået et samarbejde med OnGame netværket, og derfor kan du nu nyde to pokerklienter på et og samme sted. Med lanceringen af et ekstra netværk har Paradise Poker nu valgt at kalde deres primære klient for Bar og foregår stadig væk på Boss Media Netværket. Den nye klient hedder nu The Beach, og som navnet antyder, er der masser af fisk at finde.

Et af de blødeste netværk

OnGame netværket har i mange år haft ry for at husere nogle af de dårligste spillere i Europa, og sådan er det stadigvæk den dag i dag. Er du derfor frisk på at prøve nye græsgange er Paradise Poker et glimrende bud på hvor du skal spille poker, og som noget helt nyt kan du nu få den normale poker bonus på hvert netværk. Der gives nemlig en 200 % bonus på op til €1000 på hver af disse sider, og derfor er du altid sikret en god start når du vælger at blive kunde hos lige netop Paradise Poker.

Prøv det nu

Hvis du klar til at prøve den helt nye klient hos Paradise Poker kan du altså få en 200 % bonus lige nu ligegyldigt hvor du vil spille henne, og deres fantastiske kundeservice har heller ikke ændret sig. Paradise Poker har selvfølgelig fået en dansk licens til at være blandt de ledende udbydere i det nye liberaliserede marked, og derfor kan du trygt og sikkert nyde online poker som du plejer med endnu flere tilbud.

Kom en tur forbi Paradise Poker med det samme og tjek det endnu større valg der er kommet.

Åben en konto hos Paradise Poker