Som kunde hos Paradise Poker har du altid mulighed for at være en del af deres store kampagner som tæller eksklusive turneringer, rake races og meget andet. En fast tradition hos Paradise Poker er dog især deres turneringsserie kaldet Scandi Series of Poker.

Her har du hver 14. dag mulighed for at spille med om lækre præmier og masser af kolde kontanter. Præmiestrukturen er allerede fastsat på forhånd, så hvis du ender i top 5 i en af disse turneringer kan du glæde dig til at få en lækker gave ind af døren fra holdet bag Paradise Poker.

Fede præmier

I hver udgave af Scandi Series of Poker vil der være en iPad, 2 x €55 turneringsbilletter til PPT og 2 chipsæt fra Paradise Poker på højkant. Dette kommer desuden foruden de penge som deltagerne bidrager med ved at tilmelde sig, så man kan roligt sige at der er masser af fede præmier på spil i denne eksklusive turnering. Det er desuden kun kunder hos Paradise Poker der kan være med, så du kan trygt stole på at du ikke behøver at dyste mod tusindvis af spillere før du kan få en af de lækre præmier.

Spil med hver anden uge

I og med at Scandi Series of Poker spilles hver 14. dag har du altså mulighed for at vinde ekstra cool præmier 2 gange om måneden. Hvis det lyder som noget for dig, så bør du få oprettet en konto hos Paradise Poker hurtigst muligt, og hvis du benytter koden HEAVEN når du indsætter penge for første gang vil en 200 % bonus på op til €1000 blive sat ind på din konto med det samme og er derfor klar til at blive spillet fri.

Besøg Paradise Poker nu og spil med i Scandi Series of Poker.

Bliv Paradise Poker kunde her!