Denne måned bliver en af de bedste nogensinde hos 24h Poker, hvis man spiller Sit & Go turneringer. De er nemlig klar med en helt ny udfordring til dig hvor der er €22.500 i præmier. Præcis som et ordinært rake race vil dette være af lignende art, men dog med den forskel at det er antallet af STT turneringer der tæller. Du har derfor mulighed for at vinde ekstra mange penge i marts måned, og der er hele 3 forskellige typer af leaderboards som alle er designet til at give dig en fair chance for en ekstra præmie.

€450 til hver vinder

Hvert af de ni STT races vil byde på en førstepræmie der lyder på €450. Der er dog også penge til de øvrige 20 mest aktive spillere, så der er virkelig noget at hente på alle leder og kanter. Der er desuden ingen grænse for hvor mange penge du kan tage hjem via dette tilbud, så hvis bare du formår at spille nok af disse turneringer er der grundlag for en uhørt høj belønning. Ydermere kan det nævnes at 24h Poker har valgt at sætte gebyret for deres turneringer ned med 50 %. Derfor koster en €10 STT turnering kun €0.50 i gebyr i denne måned.

Gældende typer af Sit & Go

Det er dog ikke alle typer af Sit & Go turneringer som tæller med i din placering på de forskellige leaderboards. Alle dem der er en del af dette tilbud vil være mærket med bogstaverne PR i lobbyen. Du er derfor aldrig i tvivl om hvilke STT turneringer du skal spille med i, og det er en ganske fin ting.

Gør dig derfor klar til en måned med masser af ekstra værdi og spil løs i de mange STT turneringer hos 24h Poker.

Opret dig hos 24h Poker