For de spillere som har valgt at bruge sommeren på at dyrke deres lidenskab for poker har William Hill Poker valgt at sætte priserne ned på flere af deres store turneringer samtidig med at en af de faste mindre turneringer også har fået en større præmiepulje uden et højere indskud.

Store præmiepuljer

Dette gør det ekstra sjovt at spille hos William Hill Poker i den kommende tid, og med de store garanterede præmiepuljer er der i al sin sandhed noget at spille om hos den britiske bookmaker henover sommeren. Der er også kommet nye value turneringer for spillerne på de lave takster, så der er masser af mulighed for god poker hos William Hill.

Den velkendte Friday Night $60.000 garanterede turnering har nu fået indskuddet justeret ned fra $109 til blot $27.50. Det gør turneringen knap fire gang billigere at deltage i, og det er noget som man burde have med i sine overvejelser da Friday Night turneringen er en glimrende måde at starte ens weekend på.

Saturday $35.000 guaranteed turneringen er også blevet sat ned så den kun koster $33 at være med i. Det er en væsentlig reducering og betyder bare at der er mere værdi for alle de deltagende.

Fremragende onsdagsturnering

En af de bedste ændringer er deres onsdagsturnering hvor der før var $15.000 på spil. Dette er nu ændret til $50.000 uden at turneringen er dyrere at deltage i. Denne turnering koster $30+$3 og er en rigtig fin mulighed for at booste ens bankroll gevaldigt.

Hvis du alligevel føler at indskuddene stadig er en tand for høje til hvad du kan finde på at bruge på en turnering er der heldigvis også råd for dette. William Hill Poker tilbyder satellitturneringer på helt ned til $2 der kan sende dig med til alle de omtalte turneringer.