Ladbrokes Poker er et indbringende sted at spille online poker, for her finder du masser af leaderboards og rake races hver eneste måned. Folkene bag Ladbrokes Poker vil nemlig gerne belønne deres mest aktive spillere med store præmier, og derfor er der hver måned mere end €40.000 lagt i puljen kun for dem som spiller hos Ladbrokes Poker. Er du derfor en inkarneret spiller der er vild med store belønninger bør du seriøst overveje at oprette dig hos denne udbyder så du kan få mest mulig værdi ud af dit spil.

VIP Program

En af de ting der kan give dig flere penge på kontoen hos Ladbrokes Poker er deres gode VIP program der indeholder et hav af gode fordele. Her kan du blandt andet veksle dine optjente point til kontanter, få en månedlig kontant bonus og modtage invitation til særlige VIP freerolls. Optjener du mere end 10.000 point på et månedligt basis vil du desuden få en personlig manager tilknyttet som tager sig af alle forespørgsler du måtte have i forbindelse med dit spil hos Ladbrokes Poker. Det kan derfor være en særdeles god ting at blive kunde hos Ladbrokes Poker.

Opret dig og få bonus

Foruden det gode VIP program, de mange kampagner, rake races og leaderboards skal du selvfølgelig også have en bonus når du vælger at oprette dig hos Ladbrokes Poker og foretager et indskud. Du kan få helt op til 5500 kroner i bonus, og som med alt spil hos Ladbrokes Poker er denne bonus også skattefri, så man kan roligt sige at der er lagt op til høj værdi for alle dem som vælger at stifte bekendtskab med denne udbyder.

Tilmeld dig Ladbrokes Poker nu og få din bonus med det samme og optjen rakeback via deres VIP program.

Besøg Ladbrokes Poker