Det endte med at blive en kæmpe succes da 24h Poker i marts måned afholdte deres kampagne ved navn Low Limits Rake Race.

Nu gentager det sig i april måned, og det betyder at du har mulighed for at deltage i kampen om cirka 150.000 danske kroner.

24h Poker vil igen dele præmiepuljen op over 4 perioder, og det betyder at der i hver af disse vil blive givet €315 til vinderen.

Det er dog kun cashgames på op til €0.25/€0.50 og Sit & Go turneringer med maksimalt €10 i indskud, som er gældende.

Dette er derfor en kampagne som helt naturligt henvender sig til spillerne på de lavere borde.

400 kontante præmier

Med €5000 i præmier til de 100 bedst placerede spillere i hver periode, er der i alt 400 kontante beløb til spillerne hos 24h Poker i april måned.

Det er derfor særdeles klogt at være med i denne kampagne, og du kan endda også på samme tid læse meget mere om hvordan du kommer med til EMOP Bulgarien.

Turneringsserien gæster nemlig snart det velkendte ferieparadis Sunny Beach, og du kan vinde en komplet pakke helt uden omkostninger.

Flere rake races

Det er dog ikke kun de små spillere som bliver tilgodeset i april hos 24h Poker. Der vil nemlig også være et €60.000 rake race som er åbent for alle spillere.

Du vælger selv hvilke af dem du ønsker at være en del af, og eventuelle præmier bliver selvfølgelig ikke trukket fra alle de øvrige tilbud.

Det er derfor på høje tid at få oprettet en konto hos 24h Poker, og du kan også se frem til en 100 % bonus på op til €500 når du indsætter penge til din konto for første gang.

Registrer din konto nu og kræv din andel af de €20.000 i dette race.

Besøg 24h Poker