Kortene var knapt nok blevet kolde fra Isildur1 matchen mod Rui Cao på PokerStars, før at man kunne finde Isildur1 på 4 – 6 styks $25/$50 Pot Limit Omaha borde mod Scott ”Urnotindangr” Palmer.

Lang og drabelig session

Det blev en lang og blodig session mellem de to dygtige online pokerspillere, der varede i mere end 6 timer og virkelig gav noget action for de mange tilskuere, der valgte at følge den intense heads up duel. Det hele startede omkring kl. 21.00 dansk tid og sluttede først omkring kl. 03.00 dansk tid, hvor Isildur1 rejste sig med et overskud på omkring $175.000, hvilket må siges at være en ganske fornuftig timeløn som de fleste vil være misundelige på.

Scott Palmer fik aldrig rigtig fat i matchen og Isildur1 virkede ekstremt varm og var virkelig godt kørende under hele duellen. Faktisk var han så godt kørende at han på et tidspunkt sad med over $80.000 på 3 borde, som er et ret godt billede af hvor godt Isildur1 havde fat på kampen.

Knap $70.000 pot

En af de største pots der blev spillet i kampen var på hele $69.032, som må siges at være en pot af de sjovere, når man tager i betragtning at big blind er på $50.

Hvis du selv har mod på at spille mod Isildur1 eller blot ønsker at være med på sidelinjen næste gang han spiller en af sine drabelige heads up kampe, kan du oprette en PokerStars konto her. Bruger du PokerStars kampagnekode PSP7824, får du en PokerStars bonus på 100 % op til $600. Herefter er du klar til at spille online poker hos verdens største online pokerrum, hvor alle de store stjerner spiller, og hvor der er mulighed for at spille online turneringer fra de helt så satser og op til highstakes.