En solid bonus er værd at kigge nærmere på, og et af de steder hvor man finder sådan en, er hos Mermaid Poker. De giver nemlig nye spillere op til €500 i poker bonus, og man behøver ikke at indsætte en formue for at få fingrene i hele beløbet.

Dette er nemlig en bonus på 200 % af dit indskud, og det betyder at du kan nøjes med at indsætte €250 og derefter vil kunne spille alle de €500 fri. Dette gode tilbud er derfor med til at gøre Mermaid Poker værd at besøge.

Så enkelt er det

Alt hvad du skal gøre for at få fat i denne bonus, er at downloade softwaren hos Mermaid Poker og lave et indskud. Du skal mindst indsætte €20, og straks herefter er din bonus klar til at blive spillet fri.

Da man dog kun kan benytte sig af dette tilbud på ens første indbetaling, er det således anbefalelsesværdigt at indsætte €250 eller mere for at få de fulde €500 i bonus. Du kan herefter spille pengene fri, og det er lettere end man ellers sådan lige skulle tro.

Frispilning af bonus

Efter at dit indskud er lavet og din bonus er modtaget, skal du bare gå i gang med at spille poker om rigtige penge. For hver €37.5 i rake du bidrager med, vil €5 af din bonus blive overført til din konto.

Det er således en helt automatisk proces, og sådan fortsætter betalingerne indtil at hele bonussen er spillet fri. Det kan næppe gøres meget nemmere, og man bør derfor ikke tøve med at besøge Mermaid Poker.

Ved at blive kunde hos denne udbyder, kan man også frit deltage i deres mange ugentlige og månedlige kampagner. De kan alle være med til at sikre dig ekstra penge på konto, så det er bare med at komme i gang nu.

Få bonussen nu