Alle pokerspillere kan hente hele 50 % i direkte rakeback hos Unibet Poker. Få 50 % i skattefri rakeback hos Unibet Poker, som medlem af deres Unibet Poker Club.

Med den nye Unibet Poker Club, kan alle kunderne nu opnå hele 50 % i direkte rakeback. Unibet Poker Club så dagens lys d.19.april, og alle kan gratis blive en del af den.

Tilmeld dig Unibet Poker

Alt hvad man behøver at gøre for at blive medlem, og med det samme kunne drage fordel af den. Er at tilmelde sig hos Unibet Poker, og starte med at spille poker for ægte penge. Det er enkelt og lige til, og så er det endda helt gratis at være medlem.

Hver gang du spiller poker for rigtige penge hos Unibet Poker, optjener du automatisk det man kalder for VIP Point. Disse VIP Point er afgørende for hvor stor en bonus og rakeback du kan opnå, i takt med hvilket VIP niveau du har. Dine VIP Point tæller fra mandag til søndag, og det tæller bag ud, forstået på den måde at din bonus bliver udbetalt i forhold til hvor mange VIP Point du optjente i forrige uge.

Dog kan man som Gold VIP medlem og opefter, selv afgøre hvornår du vil veksle dine optjente VIP Point til kolde kontanter.

Her kan du se en liste over hvilke fordele, hvert enkelt VIP niveau giver dig:

Niveau Bronze Silver Gold Platinum Unibet Plus
VIP point påkrævet pr. uge: 0 250 500 2.000 5.000
Total loyalitetsværdi: 5 % 10 % ** 20 % 30 % 30 % + Live turneringsopsparing***
Kan indløses til kontanter: 0 % 0 % 17 % 30 % 30 %
Løbeperiode i uger: 0 uger 0 uger 0 uger 3 uger 3 uger

Enhver indbetalingsbonus vil blive fratrukket den ekstra rake back.

Som noget nyt giver Unibet Poker dig ekstra fordele, hvis du raker for et bestemt beløb.

Raker du for imellem €250-€499 (mandag – søndag) giver de dig 10 % ekstra i kontant bonus. Raker du for over €500 (mandag – søndag) giver de dig hele 20 % ekstra i kontant bonus. Bedst af det hele er, at den ugentlige booster lægges oveni i din normale Poker Club loyalitetsbonus!

Mange kontante fordele for dig

Der er kort og godt virkelig mange kontante fordele ved at være kunde hos Unibet Poker, og jo mere du spiller jo større og mere værdifulde bliver disse fordele.

Ved at oprette dig som kunde ovenfor, kan du få en eksklusiv skattefri Unibet Poker bonus på helt op til €1.000. Klik på Unibet billedet i toppen af artiklen for at besøge Unibet og blive gratis medlem af deres loyalitetsprogram med masser af fordele.