Full Tilt Poker Fakta
Navn: Full Tilt Poker
Etableret: 2004
Licens: Kahnawake
Webside: fulltiltpoker.com
Bonuskode: RIDER600
Poker Bonus: $600
Rakeback: 27 %
Download Full Tilt Poker
Download Full Tilt Poker Download Full Tilt Poker
Download Full Tilt PokerDownload Full Tilt Poker

Hos Full Tilt Poker kan alle nye kunder der opretter en konto modtage 27% Full Tilt rakeback af alt deres real-money spil. Alle spil på cash borde og i turneringer tæller med i rakeback udbetalingen. Den eksklusive aftale som giver maksimal rakeback og Full Tilt Poker bonus tilbydes kun til nye kunder. Spillere som allerede har en Full Tilt konto bør rette henvendelse direkte til pokersiden og forespørge om flytning til rakeback aftale.

Du kan oprette din rakeback konto hos Full Tilt Poker allerede i dag og få del i dette gode tilbud som giver dig 27% rakeback på alt rake. Som nævnt udbetales der hvad enten du spiller cash-game, Multi Table Tournaments, eller Sit N Go’s. Aftalen der indebærer både en fin sign-up bonus på op til $600 samt de obligatoriske 27% i rakeback, er den bedste absolut bedste aftale man kan få hos Full Tilt Poker.

Lav Full Tilt rakeback konto

Full Tilt Poker Bonus

Enhver ny spiller der opretter sig hos Full Tilt Poker får 100% op til $600 i indskudsbonus. Brug af Full Tilt bonuskoden RIDER600 sikrer den maksimale bonus og rakeback. Såfremt du har besøgt Full Tilt pokers hjemmeside SKAL bonuskoden bruges ellers risikere du som spiller at få en normal Full Tilt konto uden rakeback. Alternativt og endnu mere sikkert er det at slette cookies før download af Full Tilt Poker foretages.

1: Slet Cookies
2: Download Full Tilt
3: Brug bonuskode RIDER600

Din sign-up bonus hos Full Tilt Poker bliver fratrukket din rakeback aftale på 27%. Full Tilt opererer med et system som kaldes netto rakeback hvilket betyder at de ekstra udgifter som er forbundet med en spillere deles mellem Full Tilt og spilleren. Dermed betyder fratrækket af bonus beløb, at du reelt selv betaler 27% af bonussen som udbetales. Det kan stadig betale sig at frispille bonus idet den effektive rakeback er højere end 27% så længe der frispilles bonus.

Læs mere om hvilke udgifter der deles i aftale om Full Tilt rakeback

Rakeback udbetalinger

Ved at oprette dig og bruge bonuskoden RIDER600, vil du automatisk få din optjente rakeback udbetalt til din konto hos Full Tilt Poker hver fredag. Beløbet indsættes af Full Tilt på din konto og står til din rådighed hver fredag aften. Der findes ingen minimumskrav for hvor meget du skal rake for at få udbetalt rakeback, hvilket gør aftalen endnu mere lukrativ for småspillere der ikke bevæger sig på de høje niveauer og derfor har mulighed for at opbygge en bankroll gennem lowstakes spil eller turneringer med et lavt indskud.

Som omtalt skal du som spiller være klar over at din rakeback hos Full Tilt Poker bliver udregnet som Netto Rakeback. Dette betyder at bonusser, finansielle omkostninger ved indskud og hævning, turnerings overlay i pokerturneringer man deltager i samt brugte poker points, vil blive fratrukket din ugentlige rakeback. Full Tilt Poker udregner automatisk hvad der skal deles mellem spilleren og dem selv førend rakeback udbetales til spillekontoen.

Det anbefales at holde sine deposits og withdrawals til et minimum, da disse omkostninger har en rimelig betydning for den reelle rakeback. Det kan derfor også anbefales at prøve at opbygge en bankroll og ikke lave et enormt stort indskud første gang man besøger FTP.

Full Tilts størrelse og omtale af pokerturneringer

´

Full Tilt Poker er et selvstændigt ejet pokerrum der har deres egen software. Det er derfor kun muligt at have en Full Tilt konto. Softwaren er unikt lavet for Full Tilt Poker og er blandt de allerbedste i branchen hvilket altid vil give dig en følelse af overblik og brugervenlige muligheder. Dette gælder især for spillere som spiller mere end et bord.

Da Full Tilt Poker er verdens 2. største pokerrum, vil du altid kunne finde et spil der passer lige præcis til dig og din pengepung. I pokerrummet findes der hver dag et hav af garanterede turneringer hvor du for få penge, kan vinde en stor gevinst i deres Multi Table Turneringer. Især kan anbefales The Big Little Tournament som garanterer $100.000 i præmiesum for et indskud på bare $2. Denne turnering kører ikke fast men i perioder og du bør holde øje med e-mails omkring dette.

Full Tilt Poker laver løbende store turneringspromotions. Som et eksempel kan nævnes at spillere som kvalificerer sig til WSOP gennem FTP er garanteret hele $10.000.000 hvis de går hen og vinder World Series of Poker. Derudover er der den årlige turneringsserie FTOPS som sandt at sige er en perle af en turneringsserie.

Full Tilt Support

Full Tilt Poker har en udmærket kundeservice som døgnet rundt svarer på e-mails. I spidsbelastningsperioder kan der dog forekomme forsinkelser i svarene fra pokersiden hvilket kan være lidt irriterende. Dog kommer svarer og det er bare at væbne sig med lidt tålmodighed. E-mails besvaret døgnet rundt, 365 dage om året. Du kan kontakte Full Tilt Poker på dansk via support@fulltilt.com.