Hver eneste måned vil der være tusindvis af grunde til at spille hos Fortune Poker. Her finder du nemlig nu et fast rake race der har en samlet værdi af €10.000, og så længe man bare er kunde hos dem, er det muligt at spille med. Det kan dog ofte være nemt at finde et rake race rundt omkring på internettet, men det der gør lige præcis dette så attraktivt for dig, er at det kun er for kunderne hos Fortune Poker. Derfor skal du ikke konkurrere imod uhørt høje felter i jagten mod en ekstra præmie.

Datoer og information

Fortune Poker kickstarter hver måned med et €4000 race der kører fra den 1-15. På samme tid vil der også blive afholdt et raked hands race der har €1000 i puljen. I denne periode gælder det så om at være den spiller der bidrager med mest mulig rake, og alt efter hvor ihærdig du måtte være kan du indkassere op til €500 bare via €4000 racet. I det lidt mindre Raked Hands Race vil der være pengepræmier til de 20 mest aktive kunder, og førstepræmien lyder på €200.

Bonus og rakeback

De solide rake races som findes hos Fortune Poker er dog ikke den eneste grund til at man skal tilmelde sig. Her finder du nemlig også en 200 % bonus på op til €1000, og som om det ikke skulle være nok kan man også få 30 % i rakeback. For at kunne få rakeback er det dog nødvendigt at man raker for €100, men det er også en smal smag for de fleste seriøse pokerspillere.

Lad dig derfor friste ind i en verden af store kampagner, fabelagtige pokerbonusser og mange løbende tilbud der kan få selv de mest kræsne spillere til at blive nysgerrige hos Fortune Poker.

Besøg Fortune Poker