Hver søndag kl. 21.00 står Fortune Poker for en fantastisk online poker turnering med €75.000 garanteret i præmiepuljen. Vind din adgang til den store €75.000 turnering for bare €5.50.

Fortune Poker Rakeback

Der er ikke noget som når søndagen nærmer sig og man ved at de store online pokerturneringer står for døren, så er det som om at julen nærmer sig og man er spændt på hvor store julegaver man får. Søndagen er for de fleste pokerspillere lig med den store turneringspoker dag, hvor stort set alle online pokerrum åbner dørene op, for hver deres fantastiske søndags turnering med masser af store garanterede pengepræmier på spil.

€130 i indskud

Det eneste der måske kan være et problem for nogle mennesker, er at disse turneringer ofte er forbundet med et indskud der ligger over hvad gennemsnits pokerspilleren har råd eller lyst til at bruge på en online pokerturnering. Hos Fortune Poker slutter ugen af med en stor online pokerturnering med hele €75.000 garanteret i præmiepuljen og et indskud på €130, hvilket for mange er lige i overkanten af hvad de kan klare i poker budgettet. Heldigvis er der råd for dette da Fortune Poker hele to gange om dagen i løbet af ugen, tilbyder to satellitter hvor du kan vinde din adgang for blot €5.50. Pludselig ser det helt anderledes ud da stort set alle kan være med til denne pris, og drømmen om at spille en af de helt store online pokerturneringer er pludselig ikke så fjern.

De daglige satellitter til €75.000 garanteret bliver spillet kl. 16.50 og kl. 18.50 dansk tid, hvor du altså kan vinde indskuddet på €130 til den Fortune Poker €75.000 garanteret online pokerturnering.

Fortune Poker Bonus

De der ikke allerede er kunde hos Fortune Poker i dag, kan glæde sig over at de er kvalificeret til at få en gigantisk Fortune Poker bonus på 200 % op til €1.000. Desuden får alle nye spillere en Fortune rakebackaftale på 30 % med oven i hatten.

Fortune Poker er en del af BossMedia netværket, som er kendt for at have en utrolig god software som kører uden problemer og som bidrager til at hele spiloplevelsen bliver en sand fornøjelse.

Få Fortune rakeback nu. Download her!