Party poker har gennem de sidste par år været stedet hvor flere af Danmarks bedste pokerspillere har hevet millioner af dollars hjem fra den virtuelle felt, og endnu engang er et nyt navn stormet frem. Den ukendte spiller går under nicket x6th_street og har således siden den 4. August hvor han startede på high-stakes bordene vundet intet mindre end $150.000.

Danny Neess vandt stort

Tidligere kunne vi berette om at den danske highroller Danny Neess også havde haft et par solide sommer måneder hos Party Poker hvor han krydsede klinger med en ukendt svensker som spiller under navnet ”thegreekie” og vandt imponerende $85.000 fra svenskeren. Du kan her læse mere om Danny Neess .

x6th_street første gang på de dyre bord

Den 4. August hvor x6th_street startede på de dyre borde lagde han ud med et fænomenalt run og havde således allerede på sin første arbejdsdag rundet $60.000 ifølge tracking sites.

Langt de fleste penge som den ukendte dansker har skovlet hjem har været fra den svenske spiller ”thegreekie” som også Danny Neess har spillet mod. Mange mener at det netop er ”thegreekie” der er manden bag Isildur1, så det må menes at være en ganske fremragende præstation både x6th_street og Danny Neess har stået for de seneste par uger.

Hvor utroligt det end lyder er hele den ukendte danskers gevinst på indtil videre $150.00 hentet hjem på blot 6000 hænder som har været spillet på Texas Hold’Em $10/20 No Limit samt $25/50 bordene. Sammenlagt har danskerens ugeløn været på vanvittige 841.000 danske kroner, eller 140 kr i overskud for hver eneste hånd spillet. Ganske simpelt imponerende.

Alle som har lyst til at følge de danske storspillere kan lave en konto med $500 bonus og op til 40% Party Poker rakeback.