Det er ikke altid lige nemt at orientere sig om forskellige ting inden for online poker, og her er det blandt andet de velkendte FPP Point som kan være lidt svære at holde styr på.

Mange ved nemlig ikke hvordan man optjener disse point, og hvad de kan bruges til, og det er noget som er en god ide at orientere sig om. Hos Mermaid Poker vil du nemlig optjene FPP Point for hver €0.25 du bidrager med i rake, og på denne måde vil man altså blive tildelt point konstant.

VIP Programmet tæller dine point

Hver måned har man som kunde hos Mermaid Poker mulighed for at deltage i deres store VIP program. Hvor store fordele du vil modtage afhænger udelukkende af hvor mange FPP Point du får optjent på et månedligt basis, så det kan altså være en god ide at læse mere om hvordan man får de bedst mulige fordele hos Mermaid Poker. Optjener man f.eks. 5000 FPP Point vil man blive opgraderet til det næsthøjeste VIP niveau kaldet Platin. Dette trin giver dig adgang til rakeback, €2000 månedlig freeroll og VIP support via Messenger.

Optjen point og spil bonus fri

Mermaid Poker kan tilbyde alle nye spillere en 200 % bonus på op til €1000, og for at spille denne bonus fri skal man optjene FPP Point. For hver 100 point du optjener, vil €5 af din bonus blive udbetalt til din konto, og alt dette foregår automatisk, så du behøver ikke at bekymre dig om hvordan din bonus finder vej til din konto.

Bliv lidt klogere på hvordan man optjener FPP Point hos Mermaid Poker, og spil din bonus på op til €1000 fri samtidig med at du deltager i deres enorme VIP program der indeholder masser af fordele.

Klik her og bliv kunde hos Mermaid Poker