Med mere end 10 års erfaring med at drive en af verdens førende pokersider, ved de hos Party Poker alt om hvordan man skal behandle kunderne.

Det betyder at man altid vil kunne kontakte deres hold af dedikerede medarbejdere, og i forbindelse med den nye lovgivning har Party Poker valgt at kræse ekstra meget for de danske spillere.

Derfor er der blevet lavet hele to e-mail adresser som du kan skrive til på alle tider af døgnet, og du vil selvfølgelig blive besvaret på dansk.

Ønsker man derfor den bedst mulige oplevelse både ved bordene og i forbindelse med kundeservice, er det hos Party Poker at man skal tilmelde sig.

3000 kroner i poker bonus

Det er dog ikke kun kundeservice på dansk som Party Poker tilbyder nu om dage. De har nemlig også valgt at optimere deres velkomstbonus for alle nye danske kunder.

Det betyder at man ved at indtaste koden RIDE500 under tilmelding, vil få en 100 % bonus på op til 3000 kroner.

Værdien af denne bonus er derfor større end nogensinde, og det er særdeles nemt at få frispillet hele beløbet.

Efter dit første indskud vil din bonus nemlig være klar til at blive spillet fri i 10 portioner, og så har du masser af kolde kontanter at se frem til.

Nemmeste sted at vinde penge

Der er nærmest hundredevis af argumenter for hvorfor man skal vælge lige netop Party Poker, og et af de helt afgørende er det faktum at det her er nemmest at vinde penge.

Party Poker var nemlig det sted som blev udråbt til der hvor man fandt flest dårlige modstandere i en stor undersøgelse, og derfor er du sikret ekstra høj værdi som ny spiller.

Læs desuden også meget mere om deres store VIP program der kan give dig op til 50 % i rakeback.

Besøg Party Poker