DanmarkI aften skal Danmark spille deres 3. kvalifikations kamp forud for EM Slutrunden 2016 i Frankrig. Aftenens modstander er Portugal, og Danmark skal forsøge at skabe sig et rigtig godt udgangspunkt inden 2015, hvor de næste kvalifikationskampe skal afvikles.

Inden aftenens kamp står Danmark pt. noteret for fire point, som de har fået i de første to kampe mod hhv. Armenien og Albanien. Den første sejr kom i hus på hjemmebane, da Danmark besejrede Armenien med 2-1, efter at gæsternes Henrikh Mikhitariyan bragte gæsterne foran med 0-1. Danmark kom dog stærkt tilbage på mål af hhv. Pierre Emil Højbjerg og Thomas Kahlenberg til slut i kampen.

Mod Albanien spillede Danmark ikke nogen særlig god kamp, men det var alligevel uheldigt, at Danmark ikke endte med alle tre point i Tirana. Lasse Vibe blev sendt på banen i pausen, og han gik ind og sørgede for det udlignende mål til slutresultat 1-1 efter flot forarbejde af Nicklas Bendtner. Lasse Vibe havde dog muligheden for at gøre det til 1-2, da han blev spillet helt fri i kampens absolut sidste sekunder. Desværre afsluttede Vibe lige på keeperen, og kampen endte med 1-1.

Nu gælder det så Portugal, og her er gæsterne overraskende favoritter. Danmark har ellers en notorisk godt tag på portugiserne, som ikke har vundet i Parken siden 1995. Senest tabte Portugal i EM kvalfikationen til Albanien, og i weekenden tabte de til Frankrig i en venskabskamp.

Der er altså intet der tyder på, at Portugal bør være favoritter mod Danmark, og vi undrer os derfor over det usædvanligt høje odds der er på Danmark til pt. over 3 gange pengene igen. Hvis man skal ud på kampen i aften, så anbefaler vi, at man spiller på, at Danmark ikke taber opgøret, for det virker som det absolut bedste spil.

Vi ser Danmark få min. 1 point og gerne tre point i aften, når Portugal gæsterne Parken.