En ny omgang af Champion League star for døren, og nu giver William Hill Poker dig muligheden for at vinde en masse fede præmier I forbindelse med dette. Alt hvad du skal gøre for at kunne vinde en af de store præmier er at gætte på hvem der gør det bedst i hvilke kampe, og hvis du får ret i så mange kampe som muligt har du mulighed for at vinde både turneringsbilletter, freebets og kolde kontanter. Interesserer du dig derfor for både fodbold og poker er dette en kampagne der lige er noget for dig.

Vind kontanter for hvert væddemål

Du har mulighed for at vinde kontanter for hvert væddemål du foretager under denne kampagne, og hvis du er en af de 3 skarpeste spillere der gætter 6 eller flere kampe rigtigt kan du vinde op til $15.000 i kontant præmie. Det er aldrig set før at en bookmaker giver så mange penge væk gratis til deres kunder, men det er alligevel tilfældet hos William Hill Poker. Ydermere er dette en god måde at komme i gang med at blive god til sports betting.

Kun for William Hill kunder

For at være med i denne promotion skal du have oprettet en konto hos William Hill Poker. Har du endnu ikke fået gjort dette kan det anbefales at få lavet en. Der gives nemlig en funklende 200 % bonus på op til $2000 på din første indbetaling når du vil spille poker, og med sådan en fin bonus må man erkende at William Hill Poker igen viser sig fra deres gavmilde side.

Opret dig allerede nu og så kan du også være med i denne store Champion League kampagne hvor den bedste tipper får en kontant præmie på $15.000 hvis der gættes 8 eller flere kampe rigtigt.

Deltag i Champions League kampagnen her!