bitterfissen

Der findes mange gode, informative og underholdende blogs på nettet og endda også nogle som omhandler vores allesammens foretrukne kortspil – poker!

Forleden sad jeg så og susede rundt på nettet for at læse de eksisterende blogs om poker jeg allerede kender til, men også for at se om der var kommet nogle nye nævneværdige til.

En af dem jeg altid holder et vågent øje med er PokerNet-brugeren Gullberg, som lystigt blogger om sit liv som gambler i den engelske hovedstad London. Det er altid super underholdende at følge med i hvad Gullberg foretager sig på casinoerne i London, og jeg læste da også hans sommerblog med stor begejstring.

Siden da har Gullberg været på banen med flere blogs på forummet hos PokerNet.dk, og jeg kan varmt anbefale at du søger dig frem til dem via søgefunktionen på hjemmesiden. Det er klasse læsestof for alle med et bankende pokerhjerte – både lowrollers og highrollers.

 

Åh nej Sune, hvad skete der?

Desværre måtte jeg i min jagt på blogs om poker konstatere, at Politiken ikke længere huser Sune Berg Hansens pokerblogs, som ellers var fantastisk læsning hver gang. Sune Berg Hansen er en dansk skakspiller, som blev stormester tilbage i 1998 og har vundet hele 6 danmarksmesterskaber i skak. I de senere år har ernæret sig ved at spille professionel poker på nettet.

Han er uden sammenligning – i hvert fald i min optik – Danmarks bedste pokerblogger, som via sine knivskarpe observationer og dybe tankegang altid får mig til at reflektere over de ting han tager op i sine blogs. Jeg er stor fan og håber Sune Berg Hansen snart leverer en ny blog. Og Sune, hvis du mangler et sted at poste dine blogs, siger du bare til. Jeg skal nok finde plads til dem her på siden.

 

Bitterfissen langer ud efter ludomaner

Midt i skuffelsen over at Sune Berg Hansens blog tilsyneladende ikke opdateres længere hos Politiken, faldt jeg til gengæld over et morsomt indslag på bitterfissen Bethanys blog. Det stammer dog tilbage fra 2011, men jeg har ikke set det før nu, og fandt det lidt underholdende – måske du gør det samme.

Sagen er den, at brugerne på Danmarks største pokerforum – PokerNet.dk – havde sat sig for at afsløre identiteten på Bitterfissen Bethany, og det var hun tilsyneladende ikke helt tilfreds med. Slet ikke da der blev udlovet en dusør på hendes hoved. For hvilken ludoman kan stå for fristelsen af en dusør, rasede hun på bloggen.

Jeg kaster mig snart over en ny gennemgang af opdaterede blogs om poker, og melder selvfølgelig tilbage her, hvis jeg finder noget af værdi som er værd at dele med jer læsere!

God læselyst derude!