Hos LuckyAce Poker er der særdeles mange gode tilbud til nye spillere som endnu ikke har prøvet kræfter med denne fremragende side.

Stærkt tilbud til nye kunder

Man kan som ny kunde hos LuckyAce Poker få en skræddersyet velkomstpakke som består af en lækker sign-up bonus og adgang til masser af store freeroll turneringer. Når du opretter dig hos LuckyAce Poker kan du få fingrene i den store 100 % sign-up bonus på op til $400, og denne bonus er blot en brøkdel af alle de fordele du får ved at spille lige netop her.

LuckyAce Poker giver dig nemlig også adgang til hele 7 specielle freeroll turneringer hvor der vil være $500 på højkant i hver. Disse turneringer er en god mulighed for at opbygge en bankroll i poker, og du får automatisk udbetalt din bonus til din konto i form af at du deltager i de mange spændende typer af poker der tilbydes hos LuckyAce Poker.

Krav til velkomstpakken

For at få denne velkomstpakke skal du minimum indsætte $50 på din konto, men med så mange kontante fordele ved at indsætte penge er det alligevel et enestående tilbud som især er godt til spillere på de lave niveauer som er på jagt efter gode aftaler der kan sikre dem en stor gevinst for en meget lille omkostning.

Siden LuckyAce Poker slog dørene op for deres pokerside har de holdt til på det velkendte 888 Poker netværk som har et rigtig godt rygte blandt pokerspillere fra hele verden. Niveauet på 888 netværket er nemlig særdeles lavt, og det betyder blødere modstandere og mere værdi for dit kommende spil.

Hvis du kunne tænke dig at få fingrene i denne lækre velkomstpakke hos LuckyAce Poker så opret en konto gratis i dag og få op til $400 i sign-up bonus og adgang til hele 7 freeroll turneringer når du indsætter penge.

Få maksimum bonus ved at lave din konto hos www.bonusriders.dk