Julen står for døren og der er nu kun få dage til at det for alvor er juleaften. Betsson Poker synes dog godt at det kan blive lidt for meget med alt det juleræs, så derfor vil de gerne invitere dig med til et stort 3 dages VIP race hvor der er præmier for i alt €4000. For at være med skal du bare spille løs på de små kontante borde med indsatser på €0.05/€0.10 eller €0.10/€0.20 og så deltager du. Vinderen af denne kampagne vil få €700 i præmie, så det kan virkelig godt betale sig at tage en slapper fra julen med dette tilbud.

NLHE og Omaha

Alle former for No Limit Texas Hold’Em samt Omaha tæller med, og derfor er det ligegyldigt om du gerne vil spille Pot Limit Hi, Omaha High Low eller en helt tredje variant. Du skal dog bemærke at det kun er de point du optjener på de omtalte takster der er en del af dette tilbud, så det kan ikke betale sig at spille højere bare fordi man gerne vil give sig selv fine chancer for at blive vinderen. Det er desuden en rigtig stor fordel da man på denne måde har minimal risiko.

Kom i gang nu

Betsson Poker står klar allerede nu til at byde dig velkommen til deres store pokerside der indeholder hele 2 netværk. Med en og samme konto kan du frit flytte dine penge gebyrfrit rundt og være med i alle de kampagner som du har lyst til, og hvis du har set dig lun på de populære euro borde kan du glæde dig over at du kan få op til €5000 i bonus. Derudover er der også masser af kampagner hver eneste måned, så du får hele pakken hvis du vælger Betsson Poker.

Opret dig hos Betsson Poker