For tredjegang skal spillerne hos Betfair Poker have ny software. I 2004, da Betfair Poker for første gang så dagens lys, var det på den legendariske Cryptologic software som desværre er lukket i dag. Betfair blev på softwaren indtil 2006 hvor de købte deres egen poker software og flyttede deres spillere dertil.

Katastrofe for Cryptologic

Flytningen tilbage i 2006 var en katastrofe for Cryptologic som mistede en stor kunde og masser af likviditet i pokerrummet og Betfairs beslutning var helt sikkert afgørende for at Cryptologic i midten af marts 2008 lukkede online poker delen ned.

Flytningen var forståelig nok set fra Betfairs synspunkt da de gik med tanker om en børsnotering og eget pokerrum ville tillægge virksomheden stor værdi. Betfair blev ikke børsnoteret og har haft svært ved at gro pokerrummet siden og har konstant kun været blandt de 15-20 største pokerrum i en verden.

Betfair er et fantastik firma og uheldigvis lykkedes det ikke for dem at få succes indefor hjemmets fire vægge hvilket Betfair nu tager konsekvensen af og flytter til Ongame d. 27. juli.

OnGame er et oplagt valg

Et godt valg da Ongame allerede har store klienter som BWIN, Bet 24 og Betsafe og med tilgangen af Betfair så er Ongame helt sikkert det netværk som går den bedste fremtid i møde.

Spillere kan stadig få en stor Betfair Poker bonus når der laves en ny konto og nu hos et pokerrum med langt flere spillere. Der er ingen tvivl om at flyningen er en positiv ting for Betfair Poker og Ongame og der er endog store chancer for at dette netværk bliver er af de absolut største i verden i fremtiden.