Det kan ofte være svært at overskue hvordan man får mest muligt ud af ens penge, men nu har Betfair Poker valgt at introducere 77 måder hvorpå du kan øge din bankroll nemt og billigt. Du finder nemlig et særligt udvalg af garanterede og added turneringer hver eneste dag som er uhørt billige at være med i. Disse turneringer er særligt lavet for kunder hos Betfair Poker, og det betyder at der vil være betragteligt færre deltagere end det ellers ville være tilfældet hvis alle på netværket kunne være med.

Lave indskud

På trods af meget lave indskud fra $0.01 og op til $0.50 i de forskellige added turneringer kan det være svært at tilmelde sig hvis man ikke har penge på ens konto. Er du en af de pokerspillere som ikke ønsker at investere penge i selve spillet har Betfair Poker derfor et par glimrende muligheder for hvordan du kommer gratis i gang.

48 gratis turneringer hver uge

Hver uge kan du uden omkostninger spille med i hele 48 cash freerolls hvor der er præmier til masser af spillere. Disse turneringer er særligt gode fordi de kan blive din start på poker uden at du skal svinge kreditkortet, og det er i sig selv en stor fordel hvis man blot ønsker at bruge en portion tid på at vinde penge i disse udvalgte turneringer.

En af de mest spændende daglige turneringer hos Betfair Poker er deres Bankroll Booster $50 added turnering som bliver spillet 22.00 og 20.00 hver aften. For bare 50 cent kan du være med, og de added penge giver dig bare endnu mere værdi for dit spil.

Sørg derfor for at få oprettet dig hos Betfair Poker allerede nu og så kan du også gratis tage del i de mange flotte tilbud som kun spillere hos denne udbyder nyder godt af.