Endnu engang er der noget at se frem til for dem som spiller eller ønsker at spille hos 24h Poker. Februar måned byder på et nyt rake race hvor der nu er hele €60.000 i puljen, og du har alle chancer for at vinde flere penge til din bankroll. Racet er nemlig som tidligere opdelt over fire perioder, og i hver af disse kan man vinde €1000 hvis man er den mest aktive spiller. Tilbuddet gælder for alle spillere hos 24h Poker, så bare du har en konto er du sikret en plads i denne promotion.

Datoerne

Det første af de races som er inkluderet i denne kampagne løber af stablen den 31. januar og helt frem til den 7. februar. Her er der €15000 i præmiepulje, og sådan følger de kommende uger med hvert deres race og den samme mængde af penge der kan vindes. Der er kontante præmier til dem der ender i top 100, og det gør det både nemt og sjovt at spille hos 24h Poker i den næste måned hvor man roligt kan sige at der er skruet op for værdien.

VIP program oven i

24h Poker har udover et hav af lækre kampagner også et særdeles fornuftigt VIP program der giver mulighed for kontante bonusser automatisk. Måden det hele foregår på er ved at du automatisk får penge udbetalt når du optjener et vist antal VIP point, og det bedste af det hele er at du kan kombinere det med deres øvrige tilbud. Lidt hurtig mellemregning slår det derfor klart at man får den absolut højeste rabat ved at vælge denne udbyder, så hvis du er kørt træt i din nuværende så skift til 24h Poker allerede i dag.

Der venter en 100 % bonus på op til €500 for alle nye kunder der indbetaler penge til deres konto.